Bűvész tanfolyam
Molnár Szabolcs a kortárs bűvészet és a mentalizmus hazai úttörője. Ezen a tanfolyamon bevezet téged a modern mágia művészetébe. Nem lesz szükséged nyuszira és kalapra, csak egy csomag kártyára, hétköznapi tárgyakra és elszántságra, hogy elkápráztasd közönségedet!
Napjaink profi bűvészei nem csak a színpadon állva tudják ámulatba ejteni a nézőket, de testközelből a szemük előtt is csodákat hoznak létre. Ebbe nyerhetsz te is betekintést, ha részt veszel a workshopon. A workshop elsősorban kezdőknek szól, de a haladók is biztosan találnak majd számukra újdonságokat.
A tanfolyamon többek között az alábbiakat tanulhatod meg:
- Kártyatrükkök
- Utcai bűvészet
- Memória trükkök
- Látványelemek
- Kézügyességi gyakorlatok
- Előadásmód

A tanfolyam kéthavonta kerül megrendezésre, a pontos időpontokról és helyszínekről érdeklődj telefonon vagy e-mailben! A tanfolyam minimum 3 fő jelentkezésétől indul! 12 éves kortól ajánlott.
A tanfolyam díja:
20 000 Ft
Jelentkezés
Mentalista tanfolyam
Molnár Szabolcs a kortárs bűvészet és mentalizmus hazai úttörője. Ezen a workshopon betekintést enged a gondolatolvasás világába. A mentalizmus a legkülönlegesebb modern előadóművészetek egyike. Megfelelő ismeretével és gyakorlásával bármilyen közönséget ámulatba ejthetünk és igazi parafenomén hatását kelthetjük, szórakoztató formában. A tanfolyamon elsajátítható mutatványokhoz csak hétköznapi tárgyakra és persze a megfelelő technikákra lesz szükség.
Amerikában régóta nagy népszerűségnek örvendenek a mentalisták, de a művészeti ág egyre inkább teret hódít magának Európában is. Szeretettel várunk minden elszánt érdeklődőt!
A tanfolyamon többek között az alábbiakat tanuljuk:
- Gondolatolvasó mutatványok
- Jóslatok
- Kártya technikák gondolatolvasáshoz, jósláshoz
- Előadásmód

Fontos! A tanfolyam nem ezoterikus jellegű! A tanfolyamon megtanított technikák kizárólag a szórakoztatás célját szolgálják, és szolgálhatják! Az oktató és a tanfolyam szervezői semmilyen jellegű felelősséget nem vállalnak a workshopon tanultak nem megfelelő felhasználásáért! A tanfolyam kéthavonta kerül megrendezésre, a pontos időpontokról és helyszínekről érdeklődj telefonon vagy e-mailben! A tanfolyam minimum 3 fő jelentkezésétől indul! 14 éves kortól ajánlott.
A tanfolyam díja:
20 000 Ft
Jelentkezés
Privát Oktatás
Személyre szabott oktatás, az alapoktól a profi szintig
Óradíj: 4 000 Ft / óra
Jelentkezés

Szeretnél komolyan foglalkozni a bűvészettel? Akkor Szabolcs készséggel áll rendelkezésedre. Tanítványai folyamatosan, sikerrel sajátítják el az újabb és újabb mutatványokat, sokan közülük már maguk is önálló műsorokkal lépnek fel.

Jelentkezés

+36 30 335 5956 | molnar.buvesz@gmail.com